Kwaliteit en vakmanschap voor al uw binnen- en buitenschrijnwerken tegen de scherpste prijzen op de markt

Op zoek naar hoogwaardige materialen en professionals voor rolluiken, rolpoorten, screens, veranda’s, vliegenramen, pergola’s, terrasoverkappingen, sectionale poorten en nog veel meer? U bent bij Profisol aan het juiste adres!

AL ONZE AANVERWANTE PRODUCTEN

rolluiken
ROLLUIKEN

Voor de beste rolluiken in Antwerpen, moet u bij Profisol zijn voor traditionele rolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken. Zo zorgen wij dat alles altijd perfect past. Wij verhogen uw wooncomfort met kwalitatieve producten en uitstekende afwerking.

MEER OVER ONZE ROLLUIKEN
screens
SCREENS

Onze screens zorgen voor het vermindering van zonnestralen en zorgen tevens voor maximale privacy. Een reductie van schadelijke UV-stralen tot 85-90% en zeer onderhoudsvriendelijk met behoud van zicht naar buiten. Bij ons vindt u een perfect passend doek dat past bij uw interieur en exterieur.

MEER OVER ONZE SCREENS
vliegenramen
VLIEGENRAMEN

Ongewenste bezoekers zoals muggen en insecten blijven buiten met onze vliegenramen of horsystemen die in verschillende formaten en vormen komen. Dit is een essentiële aanvulling van uw woning of bedrijfspand. Dit praktisch en effectieve oplossing zorgt voor een hoger wooncomfort.

MEER OVER ONZE VLIEGENRAMEN
terrasoverkappingen
TERRASOVERKAPPINGEN & PERGOLA’S

Profisol creëert een overdekte buitenruimte zodat u heel het jaar door kan genieten van uw terras. Onze hoge en onovertroffen reputatie binnen terrasoverkappingen en pergola’s zorgt voor ons groot marktaandeel. Wij bieden verschillende dakvormen en individuele mogelijkheden aan.

MEER OVER TERRASOVERKAPPINGEN & PERGOLA’S
verandas
VERANDA’S

Wij ontwikkelen veranda’s die in perfecte stijl en harmonie staan met uw woning of bedrijfspand. Leefveranda, pergola, horeca veranda en meer. Onze professionele vakmensen verzorgen jaarlijks een groot aantal veranda’s in heel België.

MEER OVER VERANDA’S
sectionalepoorten
SECTIONALE POORTEN

Profisol beschikt over verschillende oplossingen binnen het sectionale poorten segment. Of het nu voor garagepoorten, schuifpoorten of op maat oplossingen gaat, wij bieden alle horizontale en verticale poorten aan en dit tevens volledig geautomatiseerd voor een maximale bedieningscomfort.

MEER OVER SECTIONALE POORTEN

Constructieve binnen- en buitenschrijnwerken diensten op maat!