Rolluiken Profisol

Een uitstekende aanvulling nodig voor uw ramen en deuren? Onze rolluiken zorgen voor meer veiligheid en privacy van uw woning of bedrijf. Profisol rolluiken zijn inbraak vertragend en beschikken over versterkte onderlatten, zo creëeren wij meer veiligheid voor al onze klanten. Wij beschikken over zowel manuele rolluiken als over geautomatiseerde rolluiken voor een hoger gebruiksgemak. Tevens bieden onze rolluiken buiten veiligheid en privacy ook nog een groot voordeel op vlak van uw energiefactuur. Onze rolluiken hebben een isolerende werking en zorgen ervoor dat het warmteverlies kan geminimaliseerd worden. Tot slot, Profisol rolluiken zijn geluidsisolerend en brandvertragend  dit zorgt ervoor dat er geen omgevingsgeluid naar binnen kunnen.

Hoogkwalitatief materiaal

Profisol rolluiken worden altijd op maat gemaakt. Hierbij houden wij rekening met verschillende factoren. Wij beschikken binnen dit segment over 3 soorten rolluiken bestaande uit Traditionele rolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken (meer info hierover kunt u hieronder weervinden).
Tevens hebben we ook industriële rolluiken waarover u meer informatie kan verkrijgen in onze showroom. Graag nodigen wij u uit in onze showrooms voor een overzicht aan rolluiken, zo kunt u ze eveneens testen en bekijken. Bovendien krijgt u ook nog GRATIS professioneel advies van één van onze vakmensen.

Technische beschrijving:

Opbouwrolluiken

Deze rolluiken worden bovenop het raam gemonteerd en zijn een zeer efficiënte oplossing voor isolatie. Aangezien een opbouwrolluik samen met het raam wordt geplaatst, wordt de isolatie geoptimaliseerd. Hierdoor zijn opbouwrolluiken zeer populair in de nieuwbouw en renovatie.

Voorzetrolluiken

Dit type van rolluik wordt op de buitengevel geplaatst en de keuze uit verschillende soorten bekastingen zorgt ervoor dat de symmetrie van de buitengevel wordt bewaard.

Traditionele rolluiken

Deze rolluiken worden op een onzichtbare manier opgerold en bovenop het raam geplaatst.