Een traditie van kwaliteit in binnen- en buitenschrijnwerken!

Profisol is een toonaangevend en dynamisch familiebedrijf met jarenlange ervaring en een uitgebreid productengamma aan ramen, deuren en nog veel meer. Wij streven naar hoogwaardig maatwerk met nadruk op design, duurzaamheid en de beste prijzen op de markt. Profisol heeft als doel om maximale veiligheid, privacy, comfort en kwaliteit te garanderen.

0
RAMEN EN DEUREN GEPLAATST
0
GEZINNEN VERTROUWEN OP ONZE MAATWERK
0
KWALITEIT
overons2

Laat uw binnen- & buitenschrijnwerken aan Profisol over!

Profisol is een 100% Belgisch bedrijf en staat voor jarenlange marktkennis, expertise, uitstekende kwaliteit, scherpste prijzen en vakmensen met een grote passie in ramen, deuren, keukens, binnendeuren, maatkasten, laminaat en nog veel meer! Al onze producten worden gemaakt met topproducten en met de grootste zorg voor duurzaamheid en energiezuinigheid. Tevens voldoen wij aan tal van kwaliteitscertificaten.
Wij nemen juist het stapje meer voor onze klanten om het onmogelijke mogelijk te maken, bezoek onze showroom en laat u bijstaan door één van onze experts.

ONZE EXPERTISE

U kan bij Profisol rekenen op 8+ jaar expertise in de binnen- en buitenschrijnwerken markt. 1700+ gezinnen en bedrijven gingen u voor! Mede door het vertrouwen in Profisol omwille van onze vakkundige plaatsingen en topmateriaal zorgen wij voor de succesfactor. Bovendien bieden wij garantie op al onze werken.

WERKWIJZE & STAPPENPLAN

U hebt bij Profisol te maken met geregistreerde en ervaren professionals die een persoonlijke begeleiding en advies verlenen. Onze adviseurs komen graag een vrijblijvende advies op maat verlenen. Na het opmeten krijgt u een offerte die voldoet aan al uw vereisten en dit allemaal tegen de scherpste prijzen op de markt.

ramen-en-deuren
RAMEN EN DEUREN

Voor al onze ramen en deuren werken wij met 2 topmerken waaronder Schüco en Reynaers, zo kunnen wij steeds de nieuwste en beste producten aanbieden. Wij beschikken over PVC, Aluminium en houten ramen en deuren. Tevens bieden wij ook schuiframen aan.

laminaat
BINNENSCHRIJNWERKEN

Wij zijn de specialist voor allerhande binnenschrijnwerken. U kunt bij ons terecht voor al uw maatwerken en kant en klare oplossingen bij de verwezenlijking van uw nieuwbouw- als renovatieprojecten.

aanverwanten-sectie
AANVERWANTEN

Profisol heeft een breed gamma aan diensten waaronder rolluiken, rolpoorten, screens, veranda’s, vliegenramen, pergola’s, terrasoverkappingen en sectionale poorten. Dit allemaal voor de scherpste prijzen en de beste kwaliteit.

ONZE KLANTEN