Ramen en deuren zijn een noodzakelijk onderdeel van uw woning of bedrijfsgebouw en dat weten wij

Profisol maakt het verschil door scherpe prijzen te combineren met de beste kwaliteit en expertise op de markt voor nu en in de toekomst! Wij werken ENKEL met topmerken en voorzien onze klanten met de beste advies!

AL ONZE RAMEN EN DEUREN DIENSTEN

pvc-ramen-en-deuren
PVC RAMEN EN DEUREN

Wij bieden uitgebreide oplossingen binnen onze PVC ramen en deuren segment. Door samen te werken met alleen A topmerken zorgen wij voor de beste kwaliteit op de markt. Profisol werkt met toonaangevende merk Schüco om de beste kwaliteit te voorzien in elk gewenste vorm, kleur en formaat.

MEER OVER PVC RAMEN EN DEUREN
aluminium-ramen-en-deuren
ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN

Aluminium ramen en deuren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Voor deze gamma werken wij met Reynaers, het Belgische aluminium profielenmerk dat staat voor topkwaliteit. Wij zijn up to date met de nieuwste ontwikkelingen en bieden een breed gamma aan.

MEER OVER ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN
houten-ramen-en-deuren
HOUTEN RAMEN EN DEUREN

Al onze houten ramen en deuren voldoen aan alle Belgische normen en kunnen worden voorzien in alle soorten maten, soorten hout,… Wij gebruiken hiervoor houtsoorten van topkwaliteit zoals Afzelia, Afrormosia, Meranti, …, tevens zijn deze allemaal schimmelwerend en beschermt tegen regen- en windbeschadiging.

MEER OVER HOUTEN RAMEN EN DEUREN
passieve-ramen
PASSIEVE RAMEN

Superisolerende ramen nodig? Dan bent u bij Profisol aan het juiste adres voor energie en onderhoud besparende passieve ramen. Hierin voorzien wij ENKEL ramen met drie dubbele beglazing om uw energiefactuur en warmteverlies zo maximaal mogelijk te verminderen.

MEER OVER PASSIEVE RAMEN
schuiframen
SCHUIFRAMEN & HARMONICARAMEN

Wij voorzien schuiframen voor zowel nieuwbouw als voor renovaties. Bij ons vindt u de ideale schuiframen en harmonicaramen voor zowel uw woning als bedrijfsgebouw. Wij kunnen zowel PVC-, Aluminium als Houten schuiframen en harmonicaramen voorzien in alle formaten en kleuren. Haal het buitengevoel naar binnen!

MEER OVER SCHUIFRAMEN & HARMONICARAMEN
aanverwanten-sectie
AANVERWANTEN

Om het plaatje volledig te kunnen afmaken voorzien wij ook alle aanverwante producten zoals rolluiken, rolpoorten, screens, veranda’s, vliegenramen, pergola’s, terrasoverkappingen en sectionale poorten. Zo kunt u bij Profisol rekenen op een all in binnen- en buitenschrijnwerk oplossingen.

MEER OVER AANVERWANTEN PRODUCTEN

ONZE PARTNERS

Constructieve binnen- en buitenschrijnwerken diensten op maat!