Aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren, daarvoor werken wij met het Belgische aluminium profielenmerk bij uitstek genaamd Reynaers. Een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen, tevens een uitgebreid aantal van referenties en een breed gamma aan aluminium ramen en deuren is waar Profisol voor staat. Door samen te werken met marktspelers voor de productie van onze kwaliteitproducten, zorgen wij ervoor dat we over verschillende vormen, uitvoeringen en toepassingen beschikken zodat elk project een unieke benadering krijgt. Tot slot nemen we steeds de nieuwste ontwikkelingen op in ons gamma.

partners-reynaers

Kwaliteitsgarantie

Onze uiteenlopende klantenportfolio bestaande uit zowel particulieren, als commerciële en industriële projecten zorgden ervoor dat wij door de jaren heen een sterke reputatie hebben opgebouwd en onze prominente plaats als marktspeler hebben kunnen overnemen. Onze kwalitatieve producten voldoen aan de strengste marktcomforten op vlak van veiligheid, comfort, energie-efficiëntie en ontwerp. Gezien onze waardevolle partnership met Reynaers, kunt u bij Profisol kiezen uit het volledig gamma van Reynaers Concept System ramen en deuren. Het Concept System worden aangeduid door de letters CS, gevolgd door het getal die de inbouwdiepte van het profiel in millimeter weergeeft. Hoe groter de inbouwdiepte, hoe hoger de isolatiegraad van het raam- of deurprofiel.

Het Concept Systeem gamma:

CS 68

CS 68 is een thermisch geïsoleerd driekamersysteem voor aluminium ramen en deuren dat hoge isolatieniveaus combineert met optimale veiligheid.Het aluminium ramen en deuren systeem is beschikbaar in een verscheidenheid van esthetische vormen die passen bij de uiteenlopende hedendaagse architectuurstijlen en biedt alle types van naar binnen- en buitendraaiende aluminium ramen en deuren. De dubbele aanslagdichting tussen het buitenkader, vleugel en het verlaagd afwateringsniveau verzekert wind- en waterdichtheid.
Wij beschikken tevens binnen het CS-68 gamma ook over CS 68 Renaissance. Inbouwdiepte van het kader bedraagd 68mm en het vleugel heeft een grootte van 77mm.

CS 77

CS 77 is een driekamersysteem voor het vervaardigen van aluminium ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen en vormt de optimale combinatie van veiligheid en comfort.Glasvezelversterkte polyamidestrippen met ribbels en/of holle kamers staan garant voor hoge thermische isolatiewaarden. Het systeem is beschikbaar in verschillende esthetische vormen die passen bij de uiteenlopende hedendaagse architectuurtrends en biedt alle types van naar binnen en naar buiten draaiende aluminium ramen en deuren. De dubbele aanslag tussen kader en vleugel en de verlaagde afwatering staan garant voor een superieure wind- en waterdichtheid.

CS 38-SL

De Reynaers Aluminium Slim Line (SL38).
De CS 38-SL is een uiterst geïsoleerd, thermisch onderbroken driekamersysteem voor aluminium ramen en deuren dat ultieme elegantie, grote sterkte, energie-efficiëntie (Uf-waarde van amper 2,4 W/m²K) en productiegemak combineert. Door zijn slanke buitenvormen is het systeem de ideale oplossing voor zowel nieuwbouw als de vervanging van stalen ramen en deuren waarbij het originele design wordt behouden. Alle types van naar binnen en naar buiten openende vleugels zijn mogelijk.
Inbouwdiepte van het kader bedraagd 90mm en van het vleugel 76mm.

CP 130

De CP 130 combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het systeem is niet enkel functioneel, maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen. De CP 130 integreert bovendien naadloos het unieke zelfregulerende ventilatiesysteem ‘Ventalis’.

CP 155

CP 155 is een thermisch onderbroken aluminium schuifdeursysteem dat door het grote toelaatbare vleugelgewicht (tot 400 kg), mogelijke vleugelhoogte (tot 3 m) en de vele configuratiemogelijkheden architect en bouwheer een enorme ontwerpvrijheid biedt.
Door de hoge thermische prestaties en de hoge luchtdichtheid is de CP 155-reeks perfect toepasbaar in de laagenergie- en passiefbouw. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid tot een HI-versie met nog hogere thermische prestaties.

Masterline 8

Met de introductie van dit nieuwe baanbrekende aluminium raamsysteem verlegt Reynaers Aluminium zijn grenzen. Masterline 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en scheert hoge toppen op vlak van energie-efficiëntie.

Masterline 8 is het raamsysteem voor de toekomst. Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. Met zijn HI en HI+ versies heeft het Masterline 8 systeem hoogisolerende varianten die geschikt zijn voor alle types woningen: van een renovatie tot een passiefwoning!

Hi-Finity

Gerelateerde afbeeldingGeniet van een onbeperkt zicht met Hi-Finity! De ultrafijne look van het Hi-Finity schuifraam creëert grote, transparante oppervlaktes met een slank en elegant design. Hi-Finity zorgt voor een naadloze verbinding met de buitenwereld. Zelfs met zijn slanke profielen is dit schuifraam uiterst performant. Het is in staat om zware glasgewichten te dragen. In combinatie met de uitstekend isolerende profielen en zijn minimalistische look is Hi-Finity dé oplossing voor hedendaagse architectuur met oog voor energiezuinigheid.

Harmonicaraam CF-77

Concept-Folding-77-Reynaers-Aluminium-27952-rel9bc32c89Concept Folding 77
CF 77 is een innoverend vouwsysteem.

Wie vandaag bouwt of verbouwt probeert zoveel mogelijk licht en lucht in de woning te brengen. Dit vouwsysteem speelt daar perfect op in. In een handomdraai tover je je leefruimte om tot een overdekt terras en verlengstuk van je tuin. Wil je graag ong extra licht? Dit systeem is ook beschikbaar in een Slim Line uitvoering: nog dunnere profielen voor meer lichtinval. De CF 77 neemt door zijn vernuftige systeem weinig plaats in. Deze vouwdeur vouwt open naar jouw wensen: naar links, naar rechts, naar buiten of naar binnen. Je kan er ook voor kiezen om één vleugel te gebruiken als toegangsdeur, zo hoef je niet steeds heel het raam te openen. Bovendien sluit dit systeem perfect aan bij de CS reeksen voor ramen en deuren.

partners-reynaers