PVC ramen en deuren

Profisol werkt met het topmerk Schüco voor alle PVC ramen en deuren. Schüco is het wereldbekend merk voor ramen en deuren, tevens wordt het door alle architecten aangeraden vanwege haar degelijkheid, vormen en uitvoeringsmogelijkheden. Onze producten hebben een tijdloos design en zorgen voor een uitstekende thermische isolatie, dit resulteert in lagere energiekosten en zorgt voor een indrukwekkende kwaliteitproduct dat jarenlang meegaat. Voor duurzaamheid en de beste prijs/kwaliteit bent u bij Profisol aan het juiste adres.

partners-schuco

Het Concept Systeem gamma:

Schüco Living 82

living-82

Profiel van de toekomst!

7-kamerprofiel met inbouwdiepte van 82mm en 3 dichtingen, geschikt voor Renovatie(in combinatie met muurisolatie)/Nieuwbouw/Passiefwoningen.

partners-schuco

Veelzijdig voor een minimaal budget

Onze PVC ramen zijn verkrijgbaar in meest uiteenlopende kleuren en vormen. Onze professionals adviseren u graag welke profielen u het best passen en dit tevens allemaal tegen het vooraf bepaalde aantrekkelijke prijskaartje. Wij beschikken over de volgende profielen: Corona CT 70 die in verschillende vleugelprofielen komen zoals de Classic, Rondo en Cava. De glasdiktes verschillen van 40mm tot 52mm! Uiterst isolerende en gebruiksvriendelijk ramen en deuren met een onderhoudsvriendelijke eigenschap is waar onze Pvc ramen en deuren voor staan.

GRATIS PROFISOL BROCHURE
GRATIS PROFISOL BROCHURE
BEKIJK NU