Wij bieden totaaloplossingen en een zeer breed gamma aan binnenschrijnwerken en diensten

Onze getalenteerde en gespecialiseerde schrijnwerkers met decennia lange ervaring leveren ongeëvenaarde oplossingen op maat aan. Voor al uw behoeften in keukens, laminaat, binnendeuren, maatkasten en nog veel meer kunt u terecht bij Profisol!

AL ONZE BINNENSCHRIJNWERK DIENSTEN

keukens
KEUKENS

Een eyecatcher van een keuken nodig? Bij Profisol keukens bent u aan het juiste adres! Wij ontwerpen een handig en praktische keuken op maat. Wij demonteren en verwijderen uw oude keuken en passen de juiste leidingen en elektriciteit aan. Profisol realiseert uw droomkeuken en staat u bij van afbraak tot de afwerking. Tevens bieden wij alle merken van toestellen aan om uw keuken volledig gebruiksklaar af te werken. Uw kookgenot start bij Profisol.

MEER OVER KEUKENS
laminaat
LAMINAAT

Voor een uiterst bestendige laminaatvloer moet u bij ons zijn. Hoogkwalitatieve laminaat zorgt voor beschermende en krasbestendige bovenlaag. Het kan zowel gebruikt worden op plaatsen die licht tot zwaar intensief worden gebruikt. Bij ons zult u de vloer van uw dromen vinden. Onze laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in natuursteen look, houten laminaten, vochtbestendige laminaten,… Bezoek onze showroom en laat onze specialisten u bijstaan met raad en advies.

MEER OVER LAMINAAT
binnendeuren
BINNENDEUREN

Onze binnendeuren bestaan zowel in standaardformaten als op maat. Wij bieden schilderdeuren, laminaatdeuren, massief houten deuren, smeedijzeren deuren als glazen deuren aan. Hoogwaardige kwaliteit is waar wij voor staan. Onze binnendeuren zijn aangepast aan uw eigen design en vorm, door onze verscheidenheid bieden wij klassieke, design, handgesneden en prestige binnendeuren aan voor elk budget en smaak.

MEER OVER BINNENDEUREN
garobe-placard-dressing-rangement-2[1]
maatkast
garobe-maatkast
MAATKASTEN / DRESSINGS

Profisol biedt een bijzonder schuifwandsysteem voor de meest ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is, bieden wij een passende oplossing. Waar u maar wilt in huis of kantoor. Een schitterend aluminium schuifwandsysteem dat geruisloos loopt door middel van kogelgelagerde wielen. Sublieme kwaliteit vervaardigd uit eersteklas materiaal. Alles wordt geheel naar uw wens op maat gemaakt. Geen situatie zo bijzonder of er is een uitgekiende oplossing voor.

Ook schuine wanden en plafonds hoeven geen probleem te vormen. Met afsluit- en koofpanelen in dezelfde decors of kleuren is altijd een harmonieus geheel te realiseren. U kunt de schuifwanden zelfs als scheidingswand toepassen. Hangruimte, legplanken, ladeblokken… met ons maatwerk stelt u uw kastruimte samen naar uw inzicht. Zo schept u een zee van ruimte die voor u overal even functioneel is.

MEER OVER MAATKASTEN / DRESSINGS

Constructieve binnen- en buitenschrijnwerken diensten op maat!