Maatwerk voor al uw binnendeuren

Een deur is niet zomaar een deur, met een oppervlake van ongeveer 2 vierkante meter zijn ze sfeerbepalend in uw interieur. De uitstraling en kwaliteit van een deur wordt bepaald door de kleur en de uitvoering van de toplaag.
Elke kamer heeft zijn eigen design en elke kamer verdient een bijpassende kwaliteitsdeur. Of u nu op zoek bent naar massieve binnendeuren, schuifdeuren, gepantserde deuren, brandveilige deuren, moderne of glazen deuren, Profisol heeft ze voor u. Wij bieden u hoogwaardige designdeuren tot uitermate budgetvriendelijke deuren.
Onze binnendeuren zijn geschikt voor alle ruimtes en alle soorten projecten, van particuliere woningen tot ziekenhuizen of sportcomplexen, bij ons bent u verzekerd van een zeer hoogwaardige kwaliteit, ongeacht het type deur.

Binnendeuren

Naast buitendeuren biedt Profisol u ook binnendeuren aan. Van moderne deuren tot massief eiken deuren. Voor al uw projecten of het nu groot of klein is, Profisol kan alle volumes aan. Onze klantenbestand bestaat uit particulieren als ziekenhuizen, scholen, bejaardehuizen, magazijnen,…
We geven professioneel advies naar wens van de klant. Nadien maken wij uw interieurdroom tot werkelijkheid.