Profisol droomkeukens

Voor al uw keukens en elektrotoestellen bent u bij Profisol aan het juiste adres. Wij werken alleen met topproducten en geven kwaliteitsgarantie op al onze producten. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en maken een groot verschil in onze sector. Wij investeren in materialen en machines, dit zorgt ervoor dat wij voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.
Onze creaties zetten wij om in kwalitatieve droomkeukens. Profisol keukens houdt rekening met uw vooropgesteld budget en zorgt ervoor dat uw droomkeuken binnen de beschikbare ruimte past. Onze keukens bestaan uit moderne keukens, greeploze keukens, landhuis keukens en budget keukens. Al onze keukens zijn van Duitse topkwaliteit en verschillen in uitvoering en kleuren naar wens. Neem vrijblijvend contact op met ons of maak een een afspraak op locatie naar keuze. Wij komen graag langs om een technische opmeting te nemen en geven graag professioneel advies op maat aan.

Bekijk onze brochure ->

Keukens

Profisol is een familiebedrijf dat in het jaar 2008 zich vestigde in de stad Antwerpen. In 2010 is er een uitbreiding gekomen naar Aartselaar toe. Ons doel is om voor iedere klant een individueel interieur ontwerp te creëren en met vakmanschap te realiseren naar tevredenheid van de klant toe. Onze prijzen variëren van budget keukens tot uitbundig maatwerk, maar behoren tot de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De service word altijd goed opgevolgd door het bedrijf zelf en wordt bekeken vanuit het standpunt van de klant zelf. Het product is kwaliteit voor een lange en zorgloze tijdsduur. In samenwerking met een internetgigant in inbouwtoestellen beschikken we altijd over de beste prijzen in alle merken.