Dressings / Kastinterieur

Interieur op maat

Het kastinterieur van Profisol is van hoge kwaliteit en in vele aantrekkelijke kleuren verkrijgbaar. Het interieur is opgebouwd uit gemelamineerd spaanplaat en afgewerkt met een sterke ABS stootrand. De aantrekkelijke legplankverbinders zorgen voor een moeiteloze opbouw en een stijlvolle uitstraling van het interieur. Het kastinterieur heeft een dikte van 18 mm of 22 mm en is verkrijgbaar op iedere hoogte tot maximaal 2790 mm.

Met de kastinterieurs op maat kunt u uw schuifwandkast geheel naar eigen wens, met onze segmenten maakt u eenvoudig een optimale keuze. Dit alles wordt natuurlijk geheel op maat gemaakt, zodat u optimaal gebruik maakt van uw opbergruimte. De segmenten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals mainau berken, beuken, jasmijn, soft vanille, donker kersen, chateau eiken, romana kersen, zand eiken, wit en aluminium.

Bekijk onze brochure ->

Schuifwandsystemen

100 % maatwerk met 15 jaar garantie

Profisol biedt een bijzonder schuifwandsysteem voor de meest ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is, bieden wij een passende oplossing. Waar u maar wilt in huis of kantoor. Een schitterend aluminium schuifwandsysteem dat geruisloos loopt door middel van kogelgelagerde wielen. Sublieme kwaliteit vervaardigd uit eersteklas materiaal. Alles wordt geheel naar uw wens op maat gemaakt. Geen situatie zo bijzonder of er is een uitgekiende oplossing voor.

Ook schuine wanden en plafonds hoeven geen probleem te vormen. Met afsluit- en koofpanelen in dezelfde decors of kleuren is altijd een harmonieus geheel te realiseren. U kunt de schuifwanden zelfs als scheidingswand toepassen. Hangruimte, legplanken, ladeblokken… met ons maatwerk stelt u uw kastruimte samen naar uw inzicht. Zo schept u een zee van ruimte die voor u overal even functioneel is.

Bekijk onze brochure ->